14 Ekim 2012 Pazar

Benten Fırlatma Oyunu



Benten fırlatma oyununda ben 10 karakterini fırlatmanız gerekiyor bunu mousenizin tuşları işle yapabilir ve klavyenizin yön tuşları ile de oyuna yön verebilirsiniz. Haydi çocuklar bu oyunlar tam size göre bu oyunlar içinde en çok beğendiğiniz oyunları seçin ve oynamaya başlayın.
Özellikleri arasında ben 10 oyunları  olması oyunu oldukça kaliteli bir hal kazandırmaktadır. İnternet üzerinden araştırabilir ve kaliteli sürümler le oyunu daha heyecanlı bir hale getirebilirsiniz Çocuk oyunları içinde benten oyunları karakterleri de dikkat çekmesinden dolayı bu oyunlar son yıllarda birçok çocuk tarafından oynanmaktadır.çocukların en sevdiği oyunlar arasında yer alan bu oyun benten karakterleri ile oldukça iyi bir savaşçıyı anlatıyor.
Karakterlerin yerinde olmak istiyorsanız o halde hemen iş başına gelebilirsiniz.  Ben 10 fırlatma oyununda çok eğlenceli zamanlar geçiriyor olucaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte veya yalnız bu oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Sizi bu oyuna davet ediyoruz. Benten Oyunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder